داده های آزمایش تمپر کردن خیلی خطا دارند. هر چه قدر دما بالاتر باشه باید سختی کمتر بشه ولی تو داده های ما این مدلی نیستش.ما باید چیکار کنیم با همون داده ها نمودار رسم کنیم یا عوضش کنیم؟
داده پرت را کنار بگذارید و مجدد از آن ها ها میانگین بگیرید. اگر باز هم طبق انتظار شما نبود، خطاهای احتمالی را ذکر کنید.
درمورد سؤال ٣، در منابع مختلف در مورد بازپخت در زمان هاى مختلف توضیحی داده نشده، اگر امکان دارد بیشتر راهنمایی کنید.
مراحل مختلف تمپیر منظورم بوده. سر کلاس هم توضیحاتش رو دادم.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
داده های آزمایش تمپر کردن خیلی خطا دارند. هر چه قدر دما بالاتر باشه باید سختی کمتر بشه ولی تو داده های ما این مدلی نیستش.ما باید چیکار کنیم با همون داده ها نمودار رسم کنیم یا عوضش کنیم؟
داده پرت را کنار بگذارید و مجدد از آن ها ها میانگین بگیرید. اگر باز هم طبق انتظار شما نبود، خطاهای احتمالی را ذکر کنید.
درمورد سؤال ٣، در منابع مختلف در مورد بازپخت در زمان هاى مختلف توضیحی داده نشده، اگر امکان دارد بیشتر راهنمایی کنید.
مراحل مختلف تمپیر منظورم بوده. سر کلاس هم توضیحاتش رو دادم.